Laat je gegevens achter en onze energie adviseur komt graag vrijblijvend bij u langs

Zowel in België als in Nederland

Zonnepaneel systemen

Maak nu je eigen elektriciteit.

Warmtepompen

Efficiënt verwarmen en koelen zonder zorgen.

Zonneboilers

De zon zorgt voor GRATIS warm water.

Pelletketels

De goedkoopste manier van verwarmen.

Over SolarPro

SolarPro BVBA is één van de belangrijkste spelers op de Belgische markt in verband met het leveren, installeren en onderhouden van energie besparende systemen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van zonne-energiesystemen, pelletketels, zonneboilers en warmtepompen. Door de jaren heen hebben voldoende kennis opgedaan om u van a tot z te kunnen begeleiden in uw zoektocht naar de meest rendabele oplossing.

Wij voorzien installaties in zowel België als Nederland.

Lees meer over ons

Nieuws

“Warm water heruitgevonden”

“Warm water heruitgevonden”

Bel ons voor meer informatie Niet alleen zonnepanelen kunnen energieopwekkend werken, ook een simpele vijver kan een bron van duurzame energie zijn. Vraag dat maar aan SolarPro. Het snelgroeiende bedrijf uit Turnhout richt zich naast zonnepanelen,...

SunPower PV-panelen

SunPower PV-panelen

Daar wij al onze klanten een zorgeloze toekomst willen aanbieden met hun duurzame …

Wat is BEN?

BEN staat voor BijnaEnergieNeutraal.
Bijna-energieneutraal BEN bouwen is een belangrijke mijlpaal in het energetisch bouwen! De BEN-principes worden vanaf 2021 standaard voor nieuwbouwwoningen. Dit betekent dat alle nieuwbouwprojecten aan een zeer hoge energieprestatie moeten voldoen, namelijk E30!
Dit BEN-bouwen zorgt ervoor dat de hoeveelheid verbruikte energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water voor de bewoners beperkt zal worden of uit groene energiebronnen wordt opgewekt.

Lees meer over BEN-Concept

RESCert

Het Vlaamse Gewest, het Waalse Gewest en het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest hebben een geharmoniseerd systeem opgezet dat gericht is op het opleiden en de certificatie van betrouwbare en kwaliteitsvolle installateurs.

Bezoek de RESCert website

Partners

Warmtepompen

 

Zonnepaneel systemen

Zonneboilers

 

Pelletkachels