Aardwarmtekorven

Offerte aanvragen

Beschrijving

Door te kiezen voor aardwarmtekorven haalt u uw verwarmingswarmte gewoon uit de aarde. De aardwarmtekorven worden op een diepte van 3 à 5 meter worden ingegraven, wat het voordeel biedt dat een vorstlaag tijdens de wintermaanden geen invloed heeft op de korf. Maar waar haalt u deze aardwarmtekorven? Natuurlijk bij SolarPro, dé specialist op het gebied van het leveren, installeren en onderhouden van energiebesparende systemen.


Het hele jaar door een aangename temperatuur met aardwarmtekorven

De aardwarmtekorven staan bekend om haar conische vorm. Dit, in combinatie met een beperkte oppervlakte, zorgt ervoor dat er een zo groot mogelijk aandeel aan warmte onttrokken wordt uit de aardbodem. De aardwarmtekorven produceren we in eigen beheer, zodat u ook nog eens profiteert van een scherpe prijs!


Passieve koeling voor een koel huis in de zomer

Naast dat de aardwarmtekorven u warmte biedt in de winter, ontstaat er met een korf ook passieve koeling in de zomer. Dit betekent dat zonder werking van de warmtepomp uw woning of gebouw gekoeld kan worden voor uitstekende rendementen, het hele jaar door. Dat wilt u toch ook?


Laat aardwarmtekorven in uw tuin graven

Geïnteresseerd in een aardwarmtekorf in uw achtertuin? Neem in dat geval contact op via +32 (0)14 46 00 00 en ontvang meer informatie omtrent de mogelijkheden. Voorzie uw woning het hele jaar door van een aangename temperatuur met een ingegraven aardwarmtekorf.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie te verkrijgen?

Wij voorzien installaties in zowel België als Nederland.
Onze energie adviseur komt vrijblijvend bij u langs

Vraag je voorstel