ENERGY AS A SERVICE

Samen investeren in duurzame energie


Met Energy as a service ontwikkelden we een uniek concept om grote investeringen in duurzame energie voor iedereen haalbaar te maken. Dit concept staat open voor grotere projecten.

Hoe werkt het concept?

Bij Energy as a service nemen wij de basisinvestering in de installatie op ons. Wij zorgen voor een optimaal rendement en een maximale betrouwbaarheid. Hiervoor zetten we al onze ervaring en technische expertise in. 

Als klant betaal je een all-inprijs voor je energieverbruik. Je hoeft dus geen basisinvestering te doen, toch geniet je van de financiële en ecologische voordelen van groene energie. In deze formule hebben wij er alle belang bij om de energie-installatie in optimale conditie te houden.

Altijd maatwerk

Energy as a service is altijd maatwerk, volledig uitgewerkt op basis van de specifieke situatie van elk project. Tal van parameters nemen we daarbij in rekening: het verwachte energieverbruik, de mogelijke duurzame energietechnieken, installatie- en onderhoudskosten,… 

Bij elk voorstel streven we naar een win-winsituatie voor alle partijen: voor jou als opdrachtgever, voor ons als installateur en investeerder én voor het klimaat. 

Onze dochterbedrijven


Vraag je voorstel