Over ons

SolarPro BVBA

SolarPro BVBA is één van de belangrijkste spelers op de Belgische markt in verband met het leveren, installeren en onderhouden van energie besparende systemen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van zonne-energiesystemen, pelletketels, zonneboilers en warmtepompen. Door de jaren heen hebben we voldoende kennis opgedaan om u van a tot z te kunnen begeleiden in uw zoektocht naar de meest rendabele oplossing.
Wij zijn ervan overtuigd dat energie een heel belangrijke factor in onze samenleving zal worden. De energiekosten zullen de komende jaren zwaarder gaan wegen. Onze klanten die nu kiezen voor een duurzaam en energiebesparend systeem zullen hier de komende jaren de vruchten van plukken. Met onze systemen geven we consumenten meer koopkracht en ondersteunen we ondernemers in hun groei op lange termijn.
over-ons

Hebt u vragen of wenst u meer informatie te verkrijgen?

Wij voorzien installaties in zowel België als Nederland.
Onze energie adviseur komt vrijblijvend bij u langs

Kwaliteitsgarantie

 

SolarPro gaat voor kwaliteit, wij werken ook enkel met de beste merken. Kwaliteit ondersteunt ten volle onze langetermijn strategie. Sinds het opstarten van onze zaak staat de kwaliteit van onze producten bovenaan.

SolarPro werkt ook nauw samen met de leveranciers van de warmtepompen, zonneboilers, zonnepanelen en pelletketels om deze producten nog beter te maken. Een goede back-up van de klanten en de plaatsers op de werkvloer is voor hun ook van een zeer groot belang. Een goed contact met de leveranciers zorgt ook voor een vlotte samenwerking.

Indien u vragen hebt of graag extra informatie wenst, kan u ons steeds vrijblijvend bellen of mailen. Onze gegevens evenals een kant-en-klaar contactformulier vindt u op de contactpagina.

SolarPro werkt samen met Charge Pro!

Elektrische voertuigen laden, thuis of zakelijk.