Plaatsing zonnepanelen

wtfdivi014-url0

Voor particulieren en bedrijven

wtfdivi014-url0

Geschikt voor alle zonnepanelen

wtfdivi014-url0

Deskundig en passend advies

De plaatsing van zonnepanelen moet deskundig gedaan worden. Zo bent u ervan verzekerd dat uw zonnepanelen het hoogste rendement behalen. Daarom laat u uw zonnepanelen installeren door SolarPro. Met een ruime ervaring en kennis van de nieuwste innovaties op het gebied van zonnepanelen, leveren wij altijd de meest geschikte varianten voor uw situatie.

Plaatsing van zonnepanelen voor particulieren en bedrijven

Wilt u als ondernemer besparen op de energiefactuur door de plaatsing van zonnepanelen? Of wilt u zonnepanelen laten plaatsen op het dak van uw huis om op een duurzame manier energie op te wekken? Wat uw situatie ook is, wij voorzien u van zonnepanelen die passen bij uw gebouw. Welke zonnepanelen het meest geschikt zijn, verschilt namelijk per gebouw. Denk hierbij aan het type dak, maar ook aan de grootte van het gebouw. Onze energieadviseurs helpen u graag bij het kiezen van de juiste soort zonnepanelen.

Zonder zorgen zonnepanelen laten plaatsen

Als u de juiste zonnepanelen heeft gevonden en deze wilt laten plaatsen dan wilt u zich zo min mogelijk zorgen maken. Wij ontzorgen u van A tot Z. Door onze ruime ervaring in het leveren en de plaatsing van zonnepanelen bent u verzekerd van een zorgeloze installatie op uw gebouw.

Vraag direct een gratis offerte aan

Zonnepanelen laten plaatsen door SolarPro garandeert u goedwerkende panelen die zo hoog mogelijk rendement behalen. Wilt u dit ook? Contacteer ons dan voor een kennismakingsgesprek en gratis offerte. U bereikt ons door te bellen naar +32 (0)14 46 00 00.

Onze producten

warmtepompen no shadow

Warmtepompen

Efficiënt verwarmen en koelen zonder zorgen.

zonnepaneelsystemen

Zonnepaneel installaties

Maak nu je eigen elektriciteit.

zonneboiler

Zonneboilers

De zon zorgt voor GRATIS warm water.

pelletkachels

Pelletketels

De goedkoopste manier van verwarmen.

Energie neutraal concept BEN

BEN Concept

SolarPro is door de Vlaamse Overheid officieel erkend als BEN-voorloper!

Hebt u vragen of wenst u meer informatie te verkrijgen?

Wij voorzien installaties in zowel België als Nederland.
Onze energie adviseur komt vrijblijvend bij u langs